maanantai 17. joulukuuta 2012

CHILIRAPUPYRÈ




4 hlö:lle

AINEKSET:

150 g Jokirapuja suolaliemessä
2 rkl Tannisen Chilinen Punasipulia
2 valkosipulin kynttä pilkottuna, ei puristettuna
100 g maustamatonta Philadelphia juustoa
Sulhaspiirakoita tai saaristolaisleipää
Kananmunan lohkoja
Tilliä
Punasipulia ohuina suikaleina

VALMISTUS:

Sekoita valkosipulit, punasipuli sekä Philadelphia juusto keskenään. Valuta jokiravut siivilässä.  Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita maustumaan jääkaappiin vähintään tunniksi.
Levitä pyree leiville tai piirakoille ja koristele kananmunilla, punasipulilla sekä tillillä. Tarjoile alkupalana tai pikkusuolaisena hyville ystäville tai nauti itsekseen kaikessa rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti