4 hlö:lle
AINEKSET:
150 g Jokirapuja suolaliemessä
2 rkl Tannisen Chilinen Punasipulia
2 valkosipulin kynttä pilkottuna, ei puristettuna
100 g maustamatonta Philadelphia juustoa
2 rkl Tannisen Chilinen Punasipulia
2 valkosipulin kynttä pilkottuna, ei puristettuna
100 g maustamatonta Philadelphia juustoa
Sulhaspiirakoita tai saaristolaisleipää
Kananmunan lohkoja
Tilliä
Punasipulia ohuina suikaleina
Kananmunan lohkoja
Tilliä
Punasipulia ohuina suikaleina
VALMISTUS:
Sekoita valkosipulit, punasipuli sekä Philadelphia
juusto keskenään. Valuta jokiravut siivilässä. Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita
maustumaan jääkaappiin vähintään tunniksi.
Levitä pyree leiville tai piirakoille ja koristele
kananmunilla, punasipulilla sekä tillillä. Tarjoile alkupalana tai
pikkusuolaisena hyville ystäville ‒ tai nauti itsekseen kaikessa
rauhassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti