maanantai 17. joulukuuta 2012

CHILITORTILLA




4 hlö:lle

AINEKSET:

8 maissitortillakuorta

GUACAMOLE
2 avocadon hedelmäliha
2 rkl Tannisen Chilinen Punasipulia
1 keskikokoinen tomaatti
1/4 tl suolaa
1/4 tl sitruunankuorta

VALKOSIPULI-CHILIKASTIKE
4 - 6 valkosipulin kynttä
1 iso banaanisalottisipuli
2 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
2 dl turkkilaista jogurttia

SALSA
1 punasipuli
1 ramiropaprika
1 iso tomaatti
1 omena 
2 valkosipulin kynttä
4 rkl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
3 rkl rypsiöljyä

JAUHELIHATÄYTE
600 g jauhelihaa
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
1/2 tl mustaa pippuria
1 tl suolaa
1/2 dl Tannisen Chilinen ketsuppia

VIHANNEKSIA PILKOTTUINA OMAN MAUN MUKAAN

VALMISTUS:

Sekoita Guacamolen ainekset sauvasekoittimella ja laita jääkaappiin tekeytymään.
Pilko sipulit ja sekoita valkosipuli-chilikastikkeen ainekset keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan.
Paloittele salsan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi massaksi. Laita jääkaappiin.
Paista ja mausta jauheliha sekä pidä se lämpimänä.
Laita kaikki kastikkeet, vihannekset sekä jauheliha tarjoiluastioihin.
Lämmitä tortillakuoret muovipussissa mikrossa n. 20 - 40 sekuntia. Kääräiset tortillat ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti