4 hlö:lle
AINEKSET:
1 iso kirjolohifilee
1 - 2 tl hienoa merisuolaa
1 rkl sokeria
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
1 - 2 tl hienoa merisuolaa
1 rkl sokeria
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
KASTIKE:
n. 500 g porkkanoita kuorittuina ja paloiteltuina n. 2 cm:n paloiksi
2 keskikokoista punasipulia pilkottuna neljään osaan
1 rkl hienoa merisuolaa
n. 50 g voita
n. 1 dl kermaa
2 rkl Tannisen Chilinen Lempeää chilikastiketta
1 rkl silputtua ruohosipulia
n. 500 g porkkanoita kuorittuina ja paloiteltuina n. 2 cm:n paloiksi
2 keskikokoista punasipulia pilkottuna neljään osaan
1 rkl hienoa merisuolaa
n. 50 g voita
n. 1 dl kermaa
2 rkl Tannisen Chilinen Lempeää chilikastiketta
1 rkl silputtua ruohosipulia
Perunoita keitettynä tai paistettuna - oman maun
mukaan
Tannisen Chilinen Punajuurihilloketta
Tilliä annoksen koristeluun
Tannisen Chilinen Punajuurihilloketta
Tilliä annoksen koristeluun
VALMISTUS:
Pese ja pilko porkkanat sekä sipulit ja laita ne
kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä kypsiksi.
Valuta keitinvesi niin että pieni tilkka jää jäljelle. Laita porkkanat, sipulit ja pieni keitinvesitilkka tehosekoittimeen. Lisää voi sekä chilikastike ja pyöräytä massa tasaiseksi. Laita kermaa siten että kastikkeesta tulee sopivan paksuista ja lisää ruohosipuli. Siirrä kastike kattilaan ja pidä se kuumana.
Valuta keitinvesi niin että pieni tilkka jää jäljelle. Laita porkkanat, sipulit ja pieni keitinvesitilkka tehosekoittimeen. Lisää voi sekä chilikastike ja pyöräytä massa tasaiseksi. Laita kermaa siten että kastikkeesta tulee sopivan paksuista ja lisää ruohosipuli. Siirrä kastike kattilaan ja pidä se kuumana.
Mausta kirjolohifilee suolalla ja sokerilla n. 15 -
30 min. ennen paistoa. Paloittele filee sopiviksi annospaloiksi ja paista
voi-rypsiöljyseoksessa sopivan mediumiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti