AINEKSET:
100 g taloussuklaata
100 g voita
1 dl Tannisen Chilinen Suklaakastiketta
n. 1 dl luumusosetta
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
100 g voita
1 dl Tannisen Chilinen Suklaakastiketta
n. 1 dl luumusosetta
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
VALMISTUS:
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.
Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.
Vatkaa huoneen lämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita luumusose ja Tannisen Chilinen Suklaakastike suklaa - rasvaseokseen.
Yhdistä kuivat aineet. Sekoita munavaahtoon vuoroin kuivia aineita ja vuoroin suklaaseosta varovasti sekoittaen.
Kaada seos vuokaan ja paista uunin alaosassa 175 ⁰C:ssa n. 35 minuuttia.
Irrota jäähtynyt kakku vuoasta ja siivilöi pinnalle tomusokeria.
Tarjoile maun mukaan kermavaahdon tai vaikka mansikoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti