4 hlö:lle
AINEKSET:
SOSEKEITTO:
1 kg naurista
2 isoa hopeasipulia
4 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
hyppysellinen valkopippuria
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
iso nokare voita
1 - 1,5 dl kermaa
1 kg naurista
2 isoa hopeasipulia
4 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
hyppysellinen valkopippuria
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
iso nokare voita
1 - 1,5 dl kermaa
CHILIRAEJUUSTO:
2 dl raejuustoa
0,5 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl kuivattua minttua tai 1/2 nippua tuoretta minttua
VALMISTUS:
Sekoita chiliraejuuston ainekset ja laita jääkaappiin
pariksi tunniksi.
Laita reilusti vettä kattilaan ja lisää kiehuvaan
veteen paloitellut nauriit. Keitä n. 15 minuuttia ja lisää paloitellut sipulit.
Keitä kunnes nauriit ovat kypsiä. Valuta kaikki vesi pois ja laita nauriit,
sipulit, mausteet sekä voi tehosekoittimeen ja soseuta maksimiteholla.
Lisää samalla kermaa niin että keitosta
tulee sopivan sakeaa.
Valuta chiliraejuusto. Annostele keitto lautasille ja
lisää päälle chiliraejuustoa. Koristele pienellä määrällä esim. minttua ja
herkuttele keitto lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti