maanantai 17. joulukuuta 2012

NAURISSOSEKEITTO CHILIRAEJUUSTOLLA




4 hlö:lle

AINEKSET:

SOSEKEITTO:
1 kg naurista
2 isoa hopeasipulia
4 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
hyppysellinen valkopippuria
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
iso nokare voita
1 - 1,5 dl kermaa

CHILIRAEJUUSTO:
2 dl raejuustoa
0,5 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl kuivattua minttua tai 1/2 nippua tuoretta minttua

VALMISTUS:

Sekoita chiliraejuuston ainekset ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi. 

Laita reilusti vettä kattilaan ja lisää kiehuvaan veteen paloitellut nauriit. Keitä n. 15 minuuttia ja lisää paloitellut sipulit. Keitä kunnes nauriit ovat kypsiä. Valuta kaikki vesi pois ja laita nauriit, sipulit, mausteet sekä voi tehosekoittimeen ja soseuta maksimiteholla. Lisää  samalla kermaa niin että keitosta tulee sopivan sakeaa.  

Valuta chiliraejuusto. Annostele keitto lautasille ja lisää päälle chiliraejuustoa. Koristele pienellä määrällä esim. minttua ja herkuttele keitto lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti