AINEKSET:
Valmis piirakkapohja tai tee oman maun mukaan jokin
suolaiseen piirakkaan sopiva pohja
100 g Philadelphiajuustoa
2 rkl Tannisen Chilinen Pestoa
1 kananmuna
200 g kinkkusuikaleita
125 g mozzarellaa
1 - 2 tomaattia
150 g mozzarellaraastetta
100 g Philadelphiajuustoa
2 rkl Tannisen Chilinen Pestoa
1 kananmuna
200 g kinkkusuikaleita
125 g mozzarellaa
1 - 2 tomaattia
150 g mozzarellaraastetta
Koristeluun basilikaa tai muuta tuoreyrttiä
VALMISTUS:
Levitä piirakkapohja pyöreään vuokaan.
Sekoita Philadelphiajuusto, Tannisen Chilinen Pesto, kananmuna ja kinkkusuikaleet. Levitä seos piirakkapohjalle. Asettele päälle tomaatti- ja mozzarellasiivuja ja tämän päälle mozzarellaraaste.
Paista uunin keskiosassa kiertoilmalla 175 ⁰C:ssa n. 30 - 40 minuuttia. Laita piirakan päälle välillä folio siinä vaiheessa kun juustokuorrute on kauniin ruskea. Koristele valmis piirakka tuoreyrteillä ja tarjoile lämpimänä.
Sekoita Philadelphiajuusto, Tannisen Chilinen Pesto, kananmuna ja kinkkusuikaleet. Levitä seos piirakkapohjalle. Asettele päälle tomaatti- ja mozzarellasiivuja ja tämän päälle mozzarellaraaste.
Paista uunin keskiosassa kiertoilmalla 175 ⁰C:ssa n. 30 - 40 minuuttia. Laita piirakan päälle välillä folio siinä vaiheessa kun juustokuorrute on kauniin ruskea. Koristele valmis piirakka tuoreyrteillä ja tarjoile lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti