maanantai 17. joulukuuta 2012

PESTOKINKKUPIIRAKKA




AINEKSET:

Valmis piirakkapohja tai tee oman maun mukaan jokin suolaiseen piirakkaan sopiva pohja
100 g Philadelphiajuustoa
2 rkl Tannisen Chilinen Pestoa
1 kananmuna
200 g kinkkusuikaleita
125 g mozzarellaa
1 - 2 tomaattia
150 g mozzarellaraastetta
Koristeluun basilikaa tai muuta tuoreyrttiä

VALMISTUS:

Levitä piirakkapohja pyöreään vuokaan.
Sekoita Philadelphiajuusto, Tannisen Chilinen Pesto, kananmuna ja kinkkusuikaleet. Levitä seos piirakkapohjalle. Asettele päälle tomaatti- ja mozzarellasiivuja ja tämän päälle mozzarellaraaste.
Paista uunin keskiosassa kiertoilmalla 175
C:ssa n. 30 - 40 minuuttia. Laita piirakan päälle välillä folio siinä vaiheessa kun juustokuorrute on kauniin ruskea. Koristele valmis piirakka tuoreyrteillä ja tarjoile lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti