4 hlö:lle
AINEKSET:
4 naudan ulkofilepihviä a´150 - 250 g
3 rkl voita
3 rkl rypsiöljyä
suolaa
pippurisekoitusta
1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
1 - 2 Ramiro paprikaa pilkottuna
3 - 4 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
1,5 dl kermaa
3 rkl voita
3 rkl rypsiöljyä
suolaa
pippurisekoitusta
1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
1 - 2 Ramiro paprikaa pilkottuna
3 - 4 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
1,5 dl kermaa
10 perunaa viipaloituna
4 rkl rypsiöljyä
1 - 2 punasipulia suikaloituna
6 - 8 valkosipulinkynttä pilkottuna (tai reilumminkin)
n. 1 - 2 tl suolaa
1 rkl Tannisen Chilinen Vahvaa kastiketta
1 - 2 rkl ruohosipulisilppua
4 rkl rypsiöljyä
1 - 2 punasipulia suikaloituna
6 - 8 valkosipulinkynttä pilkottuna (tai reilumminkin)
n. 1 - 2 tl suolaa
1 rkl Tannisen Chilinen Vahvaa kastiketta
1 - 2 rkl ruohosipulisilppua
VALMISTUS:
Ota pihvit huoneen lämpöön vähintään tuntia ennen
paistamista.
Laita perunat paistumaan pannulle rypsiöljyyn ja lisää n. 5 minuutin kuluttua punasipuli. Kääntele välillä varovasti niin etteivät perunat hajoa. Lisää valkosipuli, suola sekä Tannisen Chilinen Vahva kastike n. 5 minuutin kuluttua. Lisää ruohosipulisilppu ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla kunnes perunat ovat kypsiä.
Laita pannulle rypsiöljy-voiseos sekä pilkotut
paprikat. Lisää n. 5 minuutin kuluttua Tannisen Chilinen Savustettu kastike
sekä kerma. Kiehauta kastike kevyesti kokoon (n. 10 minuuttia).
Kuumenna pannu ja lisää voi-rypsiöljyseos. Anna
kevyesti ruskistua ja lisää pihvit. Paista n. 2 - 3 minuuttia per puoli,
riippuen pihvin paksuudesta sekä halutusta kypsyysasteesta. Kun käännät pihvin,
mausta paistettu puoli suolalla ja pippurilla. Anna pihvien vetäytyä n. 5
minuuttia ennen tarjoilua paistinpannulla tai uunissa n. 100 ⁰C:ssa.
Asettele annokset lautaselle ja
nauti antaumuksella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti