maanantai 14. tammikuuta 2013

JUUSTOINEN PASTASALAATTI




4 hlö:lle

AINEKSET:

n. 300 g Myllyn Paras Sydän makaronia tai muuta tummaa pastaa
n. 200 g Cheddar juustoa kuutioina
n. 300 g Leipäjuustoa kuutioina
2 dl Turkkilaista Jogurttia
1 prk Tannisen Chilinen Punasipulihilloketta
1 ruukku ruohosipulia pilkottuna
1 - 2 paprikaa pilkottuna
Herneen versoa tai muuta ruukkuyrttiä koristeluun

VALMISTUS:

Keitä pasta, valuta ja jäähdytä. Pilko juustot.
Sekoita jugurtti, Tannisen Chilinen Punasipulihilloke ja pilkottu ruohosipuli keskenään.
Lisää joukkoon varovasti sekoittaen muut ainesosat ja laita jääkaappiin n. tunniksi maustumaan.
Annostele lautasille ja koristele houkuttelevan kauniiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti