lauantai 9. maaliskuuta 2013

LOHTA RIISI-SIPULIPEDILLÄ





4 hlö:lle

AINEKSET:

KALA:
Iso lohifile
2 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
2 tl suolaa
1 rkl sokeria

RIISI:
Basmatiriisiä
2 paprikaa
2 sipulia
tilkka öljyä
1 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria

Koristeeksi rucolaa tai jotain vihreää tuoreyrttiä. 

VALMISTUS:

Valele mausteet kalafileen pintaan ja laita uuniin 200 C n. 20 min.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi.
Kuullota paprikat ja sipulit pannulla n. 5 min. Sekoita riisi ja paprika-sipuliseos keskenään ja mausta paprikasalaattikastikkeella, suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna seos ja asettele lautasille. Aseta kala riisi-sipulipedin päälle ja koristele esim. rucolalla tai yrteillä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti