4 hlö:lle
AINEKSET:
KALA:
Iso lohifile
2 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
RIISI:
Basmatiriisiä
2 paprikaa
2 sipulia
tilkka öljyä
1 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
Koristeeksi rucolaa tai jotain vihreää tuoreyrttiä.
Iso lohifile
2 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
RIISI:
Basmatiriisiä
2 paprikaa
2 sipulia
tilkka öljyä
1 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
Koristeeksi rucolaa tai jotain vihreää tuoreyrttiä.
VALMISTUS:
Valele mausteet kalafileen pintaan ja laita uuniin
200 ⁰C
n. 20 min.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi.
Kuullota paprikat ja sipulit pannulla n. 5 min. Sekoita riisi ja paprika-sipuliseos keskenään ja mausta paprikasalaattikastikkeella, suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna seos ja asettele lautasille. Aseta kala riisi-sipulipedin päälle ja koristele esim. rucolalla tai yrteillä.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi.
Kuullota paprikat ja sipulit pannulla n. 5 min. Sekoita riisi ja paprika-sipuliseos keskenään ja mausta paprikasalaattikastikkeella, suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna seos ja asettele lautasille. Aseta kala riisi-sipulipedin päälle ja koristele esim. rucolalla tai yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti