Tämä pehmeän täyteläinen keitto sopii mitä parhaiten pääsiäispöydän alkupalaksi tai ulkoilupäivän lämpöiseksi lounaaksi.
4 hlö:lle
AINEKSET:
6 porkkanaa
5 - 8 retiisiä
3 valkosipulinkynttä
2 sipulia
500 g pekonia
1 dl turkkilaista jogurttia
2 tl Tannisen Chilinen Vahvaa Chilikastiketta
1 tl suolaa
5 - 8 retiisiä
3 valkosipulinkynttä
2 sipulia
500 g pekonia
1 dl turkkilaista jogurttia
2 tl Tannisen Chilinen Vahvaa Chilikastiketta
1 tl suolaa
VALMISTUS:
Laita pekoni pannulle miedolle lämmölle.
Keitä porkkanat, retiisit, valkosipulit ja sipulit kypsäksi suolatussa vedessä.
Ota 2/3 pekonista pois pannulta ja paista loput tumman rapeiksi. Ota tummat pekonit pannulta talouspaperin päälle kuivumaan. Rouhi pekoni.
Laita kaikki aineet (paitsi tummat pekonit) tehosekoittimeen ja kuohkeuta reilusti. Siirrä keitto takaisin kattilaan, lämmitä ja annostele lautasille juuri ennen tarjoilua. Koristele tummalla pekonirouheella.
Keitä porkkanat, retiisit, valkosipulit ja sipulit kypsäksi suolatussa vedessä.
Ota 2/3 pekonista pois pannulta ja paista loput tumman rapeiksi. Ota tummat pekonit pannulta talouspaperin päälle kuivumaan. Rouhi pekoni.
Laita kaikki aineet (paitsi tummat pekonit) tehosekoittimeen ja kuohkeuta reilusti. Siirrä keitto takaisin kattilaan, lämmitä ja annostele lautasille juuri ennen tarjoilua. Koristele tummalla pekonirouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti