AINEKSET:
6 porkkanaa
100 g voita
1/2 dl vehnäjauhoa
1 dl kuivaa omenasiideriä
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
1 tl yrttisuolaa
tarpeen mukaan maitoa
100 g voita
1/2 dl vehnäjauhoa
1 dl kuivaa omenasiideriä
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
1 tl yrttisuolaa
tarpeen mukaan maitoa
1 file kirjolohta
1 rkl Tannisen Chilinen Savustettua Valkosipulihilloketta
1 rkl hienoa merisuolaa
1 tl sokeria
1 tl pippurisekoitusta
voita paistamiseen
1 rkl Tannisen Chilinen Savustettua Valkosipulihilloketta
1 rkl hienoa merisuolaa
1 tl sokeria
1 tl pippurisekoitusta
voita paistamiseen
Perunoita tai muuta lisäkettä maun mukaan
Tannisen Chilinen Punajuurihilloketta
VALMISTUS:
1. Levitä Tannisen Chilinen Savustettu
Valkosipulihilloke kalan pintaan ja ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri.
Anna maustua 15 - 20 min. huoneen lämmössä.
2. Laita paloitellut porkkanat ja voi kattilaan anna
kiehua miedolla lämmöllä 5 min.
3. Lisää vehnäjauhot
ja hetken päästä siideri huolellisesti sekoittaen.
4. Lisää Tannisen Chilinen Lempeä kastike sekä maitoa
tarpeen mukaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 min
sekoittaen.
5. Lisää yrttisuolaa.
6. Paloittele kala sopivan kokoisiksi annospaloiksi
ja paista keskilämmöllä sopivan mediumiksi, n. 3 min. / puoli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti