sunnuntai 23. helmikuuta 2014

PAISTETTU KIRJOLOHI PORKKANA-SIIDERIMUHENNOKSELLA




AINEKSET:

6 porkkanaa
100 g voita
1/2 dl vehnäjauhoa
1 dl kuivaa omenasiideriä
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
1 tl yrttisuolaa
tarpeen mukaan maitoa
1 file kirjolohta
1 rkl Tannisen Chilinen Savustettua Valkosipulihilloketta
1 rkl hienoa merisuolaa
1 tl sokeria
1 tl pippurisekoitusta
voita paistamiseen
Perunoita tai muuta lisäkettä maun mukaan
Tannisen Chilinen Punajuurihilloketta

VALMISTUS:

1. Levitä Tannisen Chilinen Savustettu Valkosipulihilloke kalan pintaan ja ripottele päälle suola, sokeri ja pippuri. Anna maustua 15 - 20 min. huoneen lämmössä.
2. Laita paloitellut porkkanat ja voi kattilaan anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min.
3.  Lisää vehnäjauhot ja hetken päästä siideri huolellisesti sekoittaen.
4. Lisää Tannisen Chilinen Lempeä kastike sekä maitoa tarpeen mukaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 20 min sekoittaen.
5. Lisää yrttisuolaa.
6. Paloittele kala sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja paista keskilämmöllä sopivan mediumiksi, n. 3 min. / puoli. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti