- Sorsan rintapaloja
- Suolaa
- Kauppa-auton poropippuriseosta
- (Kirnu)voita
Irrota rintapalat lastasta. Poista ohut kalvo pinnalta. Suolaa ja pippuroi kevyesti (Kauppa-auton Poropippuriseosta). Anna maustua 20 - 30 min. huoneen lämmössä.
Laita pannuun voita ja lämmitä pannu kuumaksi. Paista rintapaloja n. 2 minuuttia per puoli (rose`), anna hetki vetäytyä.
Leikkaa siivuiksi ja annostele haluamiesi lisukkeiden kanssa.
Iloinen Poika suosittelee lisukkeeksi NAURIS-PUNASIPULIPAISTOSTA:
- Naurista
- Punasipulia
- Suolaa
- Kauppa-auton poropippuriseosta
- Hunajaa
- (Kirnu)voita
Kuori ja paloittele nauriit reiluiksi kuutioiksi, laita pannuun voi, kuutiot ja isohkot punasipulilohkot.
Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 - 30 min. ja lisää 1 iso rkl hunajaa sekä suolaa ja poropippuriseosta.
Rintapalat kalvo poistettuna. Vasemmalla lasta vielä kiinni, oikealla lasta poistettuna. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti