24 kpl
POHJA
4 dl vettä
2 pussia kuivahiivaa
1 tl suolaa
8 rkl öljyä
10 dl vehnäjauhoja
TOMAATTIKASTIKE
2 purkkia valkosipulitomaattimurskaa
1 plo Tannisen Chilinen Tulista Ketsuppia (tai jos teet näitä lapsille, laita Tannisen Chilinen Ketsuppia)
Oreganoa maun mukaan
TÄYTE 1
400 g naudan jauhelihaa
paistettuna
Jauhelihan mausteeksi grillimaustetta, aromisuolaa ja
Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta (n. 1/2 prk:a)
1 valkosipuli pieneksi pilkottuna ja kuullotettuna
Aurajuustomurua tai mozzarellapaloja
TÄYTE 2
400 g Tonnikalaa tai savulohta paloina
1 rasia (200 g) Jättikatkaravun pyrstöjä
3 - 6 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta kalaan sekoitettuna
1 valkosipuli pieneksi pilkottuna ja kuullotettuna
Jauhelihan mausteeksi grillimaustetta, aromisuolaa ja
Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta (n. 1/2 prk:a)
1 valkosipuli pieneksi pilkottuna ja kuullotettuna
Aurajuustomurua tai mozzarellapaloja
TÄYTE 2
400 g Tonnikalaa tai savulohta paloina
1 rasia (200 g) Jättikatkaravun pyrstöjä
3 - 6 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta kalaan sekoitettuna
1 valkosipuli pieneksi pilkottuna ja kuullotettuna
PÄÄLLE
Mozzarellaraastetta (runsaasti)
Mozzarellaraastetta (runsaasti)
VALMISTUS:
Lämmitä vesi ja lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola, jauhot ja öljy. Anna taikinan kohota noin 10 minuuttia.
Pyörittele taikinasta pieniä palleroita ja painele niistä halkaisijaltaan noin 10 cm kokoisia pyöreitä levyjä. Lisää tomaattikastike, täytteet ja juustoraaste.
Paista uunissa 250 °C:ssa 15 minuuttia.
Lämmitä vesi ja lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola, jauhot ja öljy. Anna taikinan kohota noin 10 minuuttia.
Pyörittele taikinasta pieniä palleroita ja painele niistä halkaisijaltaan noin 10 cm kokoisia pyöreitä levyjä. Lisää tomaattikastike, täytteet ja juustoraaste.
Paista uunissa 250 °C:ssa 15 minuuttia.
Herkuttele kotona, retkellä tai ota vaikka evääksi töihin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti