4 hlö:lle
AINEKSET:
500 g maustamattomia broilerin filesuikaleita
1 purjo
n. 1 dl Tannisen Chilinen Tyrnisalaattikastiketta
n. 5 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl punaista curryjauhetta tai tacomaustetta
1/2 dl kermaa tai ruokakermaa
1 purjo
n. 1 dl Tannisen Chilinen Tyrnisalaattikastiketta
n. 5 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl punaista curryjauhetta tai tacomaustetta
1/2 dl kermaa tai ruokakermaa
500 g
tuorenauhapastaa
Annoksen päälle oreganoa (tuoretta tai kuivattua
silppuna) ja parmesaanilastuja
VALMISTUS:
Pese ja pilko purjo pieniksi palasiksi ja laita
kulhoon. Lisää purjosilpun päälle Tannisen Chilinen Tyrnisalaattikastike ja sekoita. Anna marinoitua
huoneen lämmössä n. 20 - 30 minuuttia.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi öljyssä ja mausta
suolalla sekä currylla / tacomausteella.
Lisää pannuun marinoitu purjosipuli sekä
marinointiliemi. Kaada joukkoon kerma ja anna kastikkeen hautua kokoon sillä aikaa
kun keität tuorepastan.
Sekoita kastike ja pasta keskenään, annostele
lautasille ja koristele oreganolla sekä parmesaanilastuilla.
Herkutellaan välittömästi kera mukavan seuran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti