maanantai 17. joulukuuta 2012

CHILINIERIÄÄ RUUSUKAALIHÖYSTÖLLÄ




4 hlö:lle

AINEKSET:

2 Nieriän filettä n. 500 g
n. 1 - 2  tl hienoa merisuolaa
n. 1 rkl sokeria
n. 1 rkl Tannisen Chilinen Grillauskastiketta
Ripaus mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä ja voita (50 - 50)
Runsaassa suolassa keitettyjä perunoita
1 - 2 isoa sipulia ohuina suikaleina
n. 250 g ruusukaalia kannat poistettuna
n. 1/2 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
Ripaus hienoa merisuolaa
Hauduttamiseen rypsiöljyä
Loraus kermaa
Salaattia
Paprikaa
Kurkkua
Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
Annoksen koristeeksi ruohosipulisilppua

VALMISTUS:

Laita perunat kiehumaan suolaveteen miedolla lämmöllä ja valmista salaatti. 

Sivele kalafileisiin ohuelti Tannisen Chilinen Grillauskastiketta ja ripottele pintaan suola, sokeri sekä mustapippuri. Anna maustua 10 - 20 minuuttia ja paista fileet voi - rypsiöljyseoksessa kauniin kullan ruskeiksi. 

Laita pannuun rypsiöljy, ruusukaali sekä sipuli. Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Lisää Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastike ja jatka hauduttamista n. 5 - 10 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta kevyesti kokoon, n. 10 minuuttia.
Nauti hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti