4 hlö:lle
KASTIKE:
2 - 3 valkosipulin kynttä pilkottuna
1 - 2 salottisipulia pilkottuna
5 rkl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 1/2 dl Turkkilaista jogurttia
1 ruukku rakuunaa pilkottuna, erota hieman koristeeksi
1 - 2 salottisipulia pilkottuna
5 rkl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 1/2 dl Turkkilaista jogurttia
1 ruukku rakuunaa pilkottuna, erota hieman koristeeksi
SUKLAACHILIJUUREKSET:
n. 200 g naurista
n. 200 g palsternakkaa
n. 200 g lanttua
n. 200 g porkkanaa
1 iso punasipuli
2 salottisipulia
2 - 4 kynttä valkosipulia
50 g voita
1 dl Tannisen Chilinen Suklaakastiketta
1 tl hienoa merisuolaa
1 rkl hunajaa
1/4 tl mustapippuria
n. 200 g palsternakkaa
n. 200 g lanttua
n. 200 g porkkanaa
1 iso punasipuli
2 salottisipulia
2 - 4 kynttä valkosipulia
50 g voita
1 dl Tannisen Chilinen Suklaakastiketta
1 tl hienoa merisuolaa
1 rkl hunajaa
1/4 tl mustapippuria
POSSUN FILEE:
1 iso possun sisäfilee (n. 800 g) kalvotettuna
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
1 tl suolaa
4 rkl Tannisen Chilinen Suklaakastiketta
1/4 tl mustapippuria
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
1 tl suolaa
4 rkl Tannisen Chilinen Suklaakastiketta
1/4 tl mustapippuria
VALMISTUS:
Sekoita kastike ainekset ja laita jääkaappiin.
Pilko juurekset reilunkokoisiksi paloiksi ja laita
pataan kypsymään voin kanssa n. 5 minuutiksi. Pilko tällä välin sipulit ja
lisää pataan muiden aineiden kanssa. Laita kansi päälle ja pata uuniin n. 45
minuutiksi 150 asteeseen.
Paista possun filee kauniin ruskeaksi
voi-rypsiöljyseoksessa. Nosta filee foliolle, mausta suolalla, pippurilla sekä
suklaa kastikkeella ja kääri filee tiukaksi paketiksi. Laita filee padan
viereen uuniin n. 30 minuutiksi.
Asettele ruoka
lautaselle oman maun mukaan ja nautiskele syksyn upeasta juuressadosta
suklaisten aromien kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti